Lenjerie de pat 6 piese din Tencel și Bumbac Satinat 220 TC

În domeniul textilelor, Tencel este o opțiune de top pentru lenjeriile de pat, datorită proprietăților sale remarcabile de răcoare și prospețime. Acest material menține temperatura ideală prin capacitatea sa excepțională de a absorbi umiditatea. Fiind blând cu pielea sensibilă și eco-friendly datorită procesului său de producție sustenabil, Tencel transformă patul într-un refugiu unde confortul și responsabilitatea față de mediu coexistă armonios.

CONȚINUT (60% Tencel, 40% Bumbac - 220TC)

CONȚINUT

(60% Tencel, 40% Bumbac - 220TC)

Setul include o husă pentru pilotă cu fermoar, un cearșaf de pat de 240 x 260 cm și patru fețe de pernă (două standard și două Oxford de 70 x 50 cm, cu închidere cu clapă). Ambalarea este într-o cutie cadou.

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Confort și calitate în fiecare fibră

Tencel și Bumbac Satinat 220 TC
Tencel și Bumbac Satinat 220 TC

Experimentează un nivel superior de confort și rafinament cu lenjeriile noastre de pat, realizate dintr-un amestec de Tencel și bumbac satinat, cu o densitate de 220 de fire pe inch. Fiecare set este conceput meticulos, punând accent pe detalii pentru a oferi o experiență senzorială deosebită și o calitate excepțională.

Certificat OEKO-TEX

  • Siguranță fără compromis
  • Grijă pentru mediu
  • Confort și calitate superioară
  • Transparență în fiecare detaliu
Oeko-Tex
Confort

Confort suprem

Tencel-ul se distinge prin proprietăți remarcabile, incluzând o absorbție eficientă a umidității și o textură mătăsoasă care răsfață pielea. Cu un proces de producție ecologic și o durabilitate impresionantă, este materialul ideal pentru lenjerii de pat de înaltă calitate.

Respirabilitate

Respirabilitate

Acest material se remarcă prin respirabilitatea sa excelentă, facilitând circulația aerului și menținând astfel temperatura optimă pentru un confort maxim în timpul somnului.

Durabilitate

Durabilitate

Apreciat pentru longevitatea sa, tencel-ul menține aspectul și textura chiar și după multiple spălări, rezistând eficient la uzură de-a lungul timpului.