Lenjerie de pat 4 piese din 100% Bumbac Ranforce 145 TC

Bumbacul ranforce de 145 TC împletește armonios confortul cu eleganța și rezistența, oferind un univers de plăcere senzorială în fiecare atingere. Ca un dans subtil între finețea fibrelor și robustețea țesăturii, aceste lenjerii de pat aduc un strop de rafinament în dormitorul tău, garantând un somn odihnitor și o prospețime revigorantă în fiecare dimineață.

CONȚINUT (100% Bumbac Ranforce 145 TC)

CONȚINUT

(100% Bumbac Ranforce 145 TC)

Setul include o husă pentru pilotă cu fermoar, un cearșaf de pat de 240 x 260 cm și două fețe de pernă de 70 x 50 cm, cu închidere cu clapă. Ambalarea este într-o cutie cadou.

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Confort și calitate în fiecare fibră

Bumbac Ranforce 145 TC

Bumbac Ranforce 145 TC

confort de bază

Descoperă eleganța și rafinamentul în lenjeriile noastre de pat din bumbac ranforce de 145 TC, unde fiecare țesătură este ca o îmbrățișare blândă, oferind o senzație de lux și o durabilitate inegalabilă. Cu o textură fină, dar robustă, aceste lenjerii transformă fiecare moment de odihnă într-o experiență plină de confort și stil, aducând o notă distinctă de eleganță în dormitorul tău.

Certificat OEKO-TEX

  • Siguranță fără compromis
  • Grijă pentru mediu
  • Confort și calitate superioară
  • Transparență în fiecare detaliu
Oeko-Tex
Confort

Confort suprem

Lenjeriile de pat din bumbac ranforce 145 TC vă îmbracă într-un confort echilibrat și plăcut, garantându-vă o noapte odihnitoare și liniștită.

Respirabilitate

Respirabilitate

Bumbacul ranforce de 145 TC se distinge prin respirabilitatea sa excelentă, permițând pielii să respire liber și menținându-vă confortul pe tot parcursul nopții.

Durabilitate

Durabilitate

Acest material impresionează prin durabilitatea sa remarcabilă, oferindu-vă lenjerii de pat rezistente în timp, care rezistă la multiple spălări și utilizări fără a-și pierde calitatea sau aspectul.