• -15%

Lenjerie de pat 6 piese din Bumbac Poplin

Experimentează deliciul unui somn profund și revigorant cu lenjeriile noastre de pat din bumbac poplin. Dotate cu proprietăți de respirabilitate și prospețime, acestea îți asigură răcoarea și confortul esențiale pentru a te relaxa și a te bucura de un somn liniștit în fiecare noapte.

CONȚINUT (100% Bumbac Poplin)

CONȚINUT

(100% Bumbac Poplin)

Setul include o husă pentru pilotă cu fermoar, un cearșaf de pat de 260 x 270 cm și patru fețe de pernă (două standard și două Oxford de 70 x 50 cm, cu închidere cu clapă). Ambalarea este într-o cutie cadou.

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Confort și calitate în fiecare fibră

Bumbac Poplin

Bumbac Poplin

suplețe și confort

Lenjeriile de pat din acest material se remarcă prin respirabilitatea superioară și textura lor ușoară și netedă pe piele, asigurând un confort optim în timpul somnului, precum și un aspect elegant în orice dormitor.

Certificat OEKO-TEX

  • Siguranță fără compromis
  • Grijă pentru mediu
  • Confort și calitate superioară
  • Transparență în fiecare detaliu
Oeko-Tex
Confort

Confort suprem

Bumbacul poplin aduce un amestec perfect de prospețime și durabilitate în lenjeriile de pat, oferind o senzație reconfortantă fiind ideală pentru un somn odihnitor și relaxant în fiecare noapte.

Respirabilitate

Respirabilitate

Acest material se remarcă prin excelența sa în respirabilitate, permițând aerului să circule liber prin țesătură pentru a vă menține confortabil și răcorit pe tot parcursul nopții.

Durabilitate

Durabilitate

Fiind recunoscut pentru durabilitatea sa deosebită, rezistând în timp și păstrându-și aspectul impecabil chiar și după multiple spălări, bumbacul poplin vă oferă lenjerii de pat de încredere pe termen lung.