Lenjerie de pat 6 piese din Bumbac Satinat 300 TC

Bumbacul satinat de 300 TC impresionează prin calitatea sa superioară, oferind o experiență de dormit excepțional de confortabilă. Având o combinație perfectă între netezime și durabilitate, acest material rafinat promite să vă învăluie într-o senzație plăcută și să vă asigure un somn odihnitor în fiecare noapte, adăugând o notă de eleganță și rafinament în dormitorul dumneavoastră.

CONȚINUT (100% Bumbac Satinat 300 TC)

CONȚINUT

(100% Bumbac Satinat 300 TC)

Setul include o husă pentru pilotă cu fermoar, un cearșaf de pat de 260 x 270 cm și patru fețe de pernă (două standard și două Oxford de 70 x 50 cm, cu închidere cu clapă). Ambalarea este într-o cutie cadou.

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Confort și calitate în fiecare fibră

Bumbac Satinat 300 TC

Bumbac Satinat 300 TC

calitate excepțională

Descoperă un nou nivel de confort și rafinament cu lenjeriile noastre de pat din bumbac. Fiecare set este meticulos creat, punând accent pe detalii pentru a oferi o senzație deosebit de plăcută și o calitate excepțională.

Certificat OEKO-TEX

  • Siguranță fără compromis
  • Grijă pentru mediu
  • Confort și calitate superioară
  • Transparență în fiecare detaliu
Oeko-Tex
Confort

Confort suprem

Bumbacul cu o densitate de 300 de fire este extrem de moale și delicat la atingere, oferind o senzație confortabilă care vă va ajuta să vă relaxați și să adormiți mai ușor.

Respirabilitate

Respirabilitate

Acest material natural este respirabil, facilitând circulația aerului, ceea ce previne supraîncălzirea și transpirația excesivă pe parcursul nopții.

Durabilitate

Durabilitate

Lenjeriile de pat din bumbac 300 TC sunt confecționate din fire lungi și rezistente care pot rezista la spălări multiple fără a se decolora sau a se deforma.