Lenjerie de noapte din 100% Tencel

În lumea textilelor, Tencel strălucește ca o alegere de elită pentru lenjeria de noapte și pijamale, datorită proprietăților sale uimitoare de a menține o senzație plăcută de prospețime și răcoare. Acest material nu doar reglează temperatura corpului datorită abilității sale de a absorbi umiditatea în mod excepțional, ci și îmbrățișează pielea cu delicatețe, fiind prietenos cu mediul înconjurător datorită procesului său de producție ecologic.

CONȚINUT (100% Tencel)

CONȚINUT

(100% Tencel)

Lenjerie de noapte disponibilă în diferite variante de dimensiuni: S/M/L/XL sau S/M, L/Xl, 2XL/3XL. Ambalarea este într-o cutie cadou.

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Instrucțiuni și avertismente de spălare

Confort și calitate în fiecare fibră

100% Tencel
100% Tencel

Fiecare set este meticulos conceput, punând accent pe fiecare detaliu pentru a oferi o experiență senzorială deosebită și o calitate excepțională, fără compromisuri.

Certificat OEKO-TEX

  • Siguranță fără compromis
  • Grijă pentru mediu
  • Confort și calitate superioară
  • Transparență în fiecare detaliu
Oeko-Tex
Confort

Confort suprem

Tencel-ul se distinge prin proprietăți remarcabile, incluzând o absorbție eficientă a umidității și o textură mătăsoasă care răsfață pielea. Cu un proces de producție ecologic și o durabilitate impresionantă, este materialul ideal pentru lenjerii de noapte de înaltă calitate.

Respirabilitate

Respirabilitate

Acest material se remarcă prin respirabilitatea sa excelentă, facilitând circulația aerului și menținând astfel temperatura optimă pentru un confort maxim în timpul somnului.

Durabilitate

Durabilitate

Apreciat pentru longevitatea sa, tencel-ul menține aspectul și textura chiar și după multiple spălări, rezistând eficient la uzură de-a lungul timpului.